ÎȚI DOREȘTI UN MOBILIER UNIC, STILAT ȘI CALITATIV?

Noi te vom inspira și îți vom crea la comandă mobilierul la care visezi!

Piesele de mobilier pe care ți le-ai dorit mereu în locuința ta, vor prinde viață și culoare sub creionul designerilor noștri, după care își vor contura formele perfecte în mâinile iscusite ale meșterilor noștri. Mobila la comandă creată de Mobilini este despre tine și stilul tău de viață, este conturată pentru ca să te reprezinte și să te diferențieze.

Începând cu anul 2013 fabrica de mobilă Mobilini transformă visele și ideile clienților în piese de mobilier unice, calitative și elegante. Mobilini s-a născut din pasiunea pentru calitate, entuziasmul de a crea mobilă unică și specială, și îndeosebi dorința de a oferi clienților o experieță plăcută în mobilarea casei.

Grija pentru clienții noștri ne diferențiază! Echipa noastră consiliază clienții cu responsabilitate nu doar la fiecare etapă a procesului de producție, ci și după instalarea mobilierului în locuința acestuia. Pentru că noi suntem siguri în calitatea mobilierului nostru, vrem ca și clienții noști să aibă aceeași siguranță, de aceea oferim garanții și beneficii post-vânzare.

Suntem perfecționiști, pentru că detaliile sunt de multe ori cele mai importante. Ne entuziasmează proiectele noastre și de aceea răspundem chiar și celor mai îndrăznețe solicitări în crearea pieselor de mobilier. Oricât de sofisticate ar fi ideile clienților noștri, depunem toate eforturile pentru a crea piese de mobilier unice, cu personalitate și inspirate.

pasiunea pentru calitate

Echipa mobilini

Echipa noastră este formată din specialişti remarcabili. Atenția şi consultanța cărora va crea în realitate ideea ta, în perfecta ei formă. Indiferent de proiect, fie că e vorba de o sufragerie modenă, de o masuţă pentru cafea, scaune stilate pentru bucătaria ta sau paturi matrimoniale, echipa noastră lucrează la cele mai înalte standarde. Suntem o echipă dinamică, formată din designeri, proiectanţi, tîmplari cu o vastă experienţă în domeniu. Ne plac provocările pentru că datorită lor suntem într-o permanentă creştere. Spiritul companiei este modelat puternic de oamenii care activează aici, fiecare membru din echipa noastră aduce o valoare enormă companiei, atât prin abilitațile și cunostințele profesionale dar și prin experiențele sale de zi cu zi.

Responsabilitatea, inspiraţia şi pasiunea pentru calitate, defineşte atitudinea noastră față de obiectivele companiei. Împreună suntem un ansamblu de idei şi soluții inteligente în crearea unui mobilier unic. Pentru noi este important să semnăm creaţiile elaborate prin profesionalism, inovaţie si originalitate, deaceea fiecare lucrare necesită maximă atenţie şi o abordare individuală. Ne bucurăm că soarta ne-a strîns la un loc şi că putem face performanță împreună. Ne bucurăm că ne reunim mereu cu drag în acelaşi loc - Mobilini.

Te invităm să treci pe la noi pentru a ne cunoaște într-o atmosferă prietenoasă, unde o întreagă echipă de profesioniști sunt gata de fiecare dată să te ghideze și să-i ofere contur imaginaţiei tale.

Echipa Mobilini