Oferim gratuit:

Design 3D

Te ajutăm să conturezi un spațiu personalizat în care ideile și gusturile să fie transpuse în forme, materiale și culori atent selectate. Noi îi încurajăm pe clienții noștri să îndrăznească, să îşi imagineze cum şi-ar dori să arate obiectele de mobilier, fără limite de culori, materiale sau forme, iar designerii noștri vor transpune totul într-un proiect 3D.

*gratuit dacă comanzi mobila de la noi.

Montare

Finețea montajului este esențială pentru rezistența în timp a mobilei. Montarea meticuloasă pune în valoare materialele rezistente și accesoriile de cea mai bună calitate pe care le utilizăm. Specialiștii noștri îți vor monta cu mare atenție fiecare detaliu, astfel încât în final să ai un mobilier de cea mai bună calitate și rezistent în timp.

*montarea gratuită. Montarea sistemelor electrice și electrocasnice se efectuează contra plată.

Proiectare

Mobilierul la comandă va fi croit exact după dimensiunile casei tale, luând în calcul toate detaliile, începînd cu dimensiunile odăii până la mărimile electrocasnicelor alese. Specialiștii noștri îți vor oferi o consiliere tehnică pentru amenajarea oricărui spațiu. Vom lua măsurile necesare și te vom ajuta să alegi materialele și mecanismele cele mai potrivite.

*gratuit dacă comanzi mobila de la noi.

Verificarea mobilei la 6 luni după instalare

La mobilini montarea nu este etapa finală. La 6 luni după instalare te va vizita unul din specialiștii noștri pentru a verifica mobila și funcționalitatea acesteia. Acest serviciu este gratuit și ne permite să ne asigurăm că nu întâmpini probleme cu mobilierul achiziționat de la noi. Deasemenea consultanții noștri îți vor oferi suport pentru orice situație post-vânzare.

Livrare

Îi lipsim pe clienții noștri de grija transportării mobilei. Livram mobila gratuit și în termenii stabiliți, adaptându-ne la programul și disponibilitatea clientului.

*gratuit în raza Chișinăului

Beneficii:

Calitate garantată

Pasiunea pentru calitate este punctul de plecare în realizarea oricărui proiect. Calitatea superioară a meterialelor și finisajele atent executate de către specialiștii noștri, fac ca mobila la comandă să reprezinte mai mult decât o îmbinare de elemente aleatorii necesare unui spațiu. Mobilierul la comandă realizat în fabrica noastră beneficiază de toată atenția cuvenită. Nicio piesă de mobilier nu iese din producție fără realizarea controlului de calitate.

Materie primă de calitate superioară

Atunci când executăm un mobilier ne gândim la durabilitatea produsului pe care îl realizăm. Pentru a livra un mobilier cu linii impecabile, în etapa de execuție utilizăm nu doar materiale sigure și calitative, dar și echipamente de ultimă generație. Pentru noi, la fel ca și pentru clienții noștri, fiecare detaliu contează.

Garanție 2 ani

Noi suntem siguri de calitatea mobilierului pe care îl executăm și pentru a asigura și clienții oferim certificat de garanție valabil 2 ani, astfel vei avea siguranța că pe tot parcursul acestei perioade ai o mobilă asigurată, care nu va necesita cheltuieli suplimentare. Garanția profesionalismului nostru sunt clienții mulțumiți ale căror exemple de mobilă la comandă le puteți vedea în rubrica ”Produse”.

Furnitură de ultimă generație

Pentru că trăim într-o epocă a inovațiilor tindem să ținem pasul dezvoltărilor tehnologice, de aceea utilizăm cele mai inovative accesorii, mecanisme și furnitură, însă nu uităm și de aspectul calității.

Aspect unic și natural

Pentru noi contează atât calitatea, cât și aspectul pieselor de mobilier pe care le realizăm. Materialele calitative și atent selectate vor asigura mobilei tale un aspect plăcut și natural. Datorită proiectului realizat de către designeri în exclusivitate pentru tine, vei avea siguranța că procuri un mobilier unic și irepetabil.